Olimpijakos ubedljiv protiv Budućnosti, Fener bolji od Barse

Košarkaši Olimpijakosa ubedljivo su savladali Budućnost sa 92:70 u meču 10. kola Evrolige. Fenerbahče je kao gost savladao Barselonu sa 84:65.

Olimpijakos je ovom pobedom zabeležio šesti trijumf u sezoni i nalazi se na deobi šestog i sedmog mesta sa Milanom. Budućnost je upisala osmi poraz i uz dve pobede zauzima 14 mesto na tabeli.

Olimpijakos je odigrao odličan meč i pobeda nije dolazila u pitanje. Budućnost nije imala rešena za raspoložene domaćine.

Tim iz Pireja do pobede je predvodio večeras skoro nepogrešivi Ledej koji je postigao 28 poena uz to je zabeležio i osam skokova. Njega je pratio Spanulis sa 17, Printezis je dodao 11, a Milutinov 10.

U poraženom timu Klark je postigao 15, Gordić 14, a dvocifreni učinak imao je i Džekson sa 12.

U narednom kolu Olimpijakos gostuje kod Žalgirisa, dok Budućnost dočekuje Barselonu.

Poslednji meč kola doneo je pobedu Fenerbahčea protiv Barselone 84:65. Fener je ostvario devetu pobedu i nalazi se na deobi prvo mesta sa CSKA iz Moskve. Barselona je ostala na šest pobeda, koliko su sakupili Olimpijakos i Milano.

Najedikasniji u timu Željka Obradovića bio je Muhamed sa 16 poena, njega je pratio Gudurić sa 13, po 11 su postigli Datome i Veseli, Kalinić je imao učinak od devet poena.

U timu Svetislava Pešića, Hanga je postigao 16, a dvocifreni učinak osvario je još Kurić sa 10.

U 11. kolu Fenerbahče gostuje kod Panatenaikosa, a dok Barselona gostuje u Podgorici. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво