Himki bolji od Panatinaikosa, Efes nadigrao Baskoniju

Košarkaši Himkija savladali su Panatinaikos sa 76:78 u meču 10. kola Evrolige. Efes pobedio Baskoniju sa 96:85.

Himki je zabeležio četvrtu pobedu u sezoni i zauzima deseto mesto na tabeli. Panatinaikos je ostao na pet trijumfa i nalazi se na osmoj poziciji.

Domaćine koji su igrali bez najboljeg igrača Šveda, do pobede je predvodio Entoni Gil sa 21 poenom, Džordan Miki je dodao 14, Čars Dženkins je postigao 12. Stefan Marković je imao skroman učinak od pet poena.

U poraženom timu Džejms Gist je bio najefikasniji sa 19 poena, pratio ga je Kit Lengford sa 17, a dvocigreni učinak imao je koš Met Lodžeski sa 13.

U narednom kolu Himki gostuje u Minhenu, a Pao dočekuje Fenerbahče.

Košarkaši Efesa savladali su Baskoniju sa 96:85 i tako stigli do osmog trijufa i nalaze se na deobi trećeg i četvrtog mesta sa Realom. Baskonija koja je ove sezone zabeležila tri pobede zauzima 12. mesto.

Najefikasniji u ekipi Efesa bili su Vasilije Micić i Brok Motum sa po 16 poena. Kod gostiju Džening je ubacio 20 poena, dok su Vojtman i Hilard dodali po 15.

U 11. kolu Efes dočekuje Real, a Baskonija CSKA iz Moskve.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво