Klipersi poraženi u Vašingtonu, Teo i Bobi na klupi

Košarkaši El-Ej Klipersa poraženi su na gostovanju Vašingtonu 25:118, i to nakon što su prvu četvrtinu dobili sa 22 razlike (40:18). Boban Marjanović i Miloš Teodosić opet su ostali bez prave šanse. Toronto savladao Orlando 93:91, Portland slavio u Njujorku 18:114.

Ekipa iz El-Eja imala je prednost 40:18 u prvoj četvrtini ali je ipak uspela da izgubi utakmicu. Razigrao se dvojac Vašingtona Džon Vol sa 30 i Bredli Bil sa 27 poena. Serijom u poslednjoj deonici domaćin zasluženo dolazi do pobede na ovom meču.

Najefikasniji u redovima Klipersa bio je Tobajas Haris sa 29. Poena. Srpski centar Boban Marjanović proveo je na parketu nešto manje od četiri minuta ali nije uspeo da se upiše u strelce. Miloš Teodosić ponovo nije ulazio na teren.

U dramatičnom meču na Floridi Toronto je savladao Orlando Medžik košem u poslednjoj sekundi.

Kanadsku ekipu predvodio je Kavaji Lenard sa 18 poena, strelac odlučujećeg koša Deni Grin postigao je 13. U ekipi Medžika istakli su se Furnije sa 27 i Nikola Vučević sa dabl-dabl učinkom - 14 poena i 18 skokova.

Niksi su pred svojom publikom poraženi od Portlanda 118:114. Goste je u Medison skver gardenu predvodio Si-Džej Mekolum sa 31 poenom. U domaćoj ekipi Tim Hardavej ubacio 32 poena.

Rezultati:

Orlando - Toronto 91:93
Vašington - El-Ej Klipers 125:118
Majami - Bruklin 92:104
Njujork - Portland 114:118

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво