Bivši trener Zvezde na klupi ljubljanske Olimpije

Uprava Olimpije iz Ljubljane odlučila je da na mesto trenera prvog tima umesto Zorana Martića postavi srpskog stručnjaka Aleksandra Nikitovića.

Tridesetdevetogodišnji bivši trener Crvene zvezde i pomoćnik Dušku Vujoševiću u Partizanu i Dudi Ivkoviću u reprezentaciji u redove "zmajčeka" dolazi nakon vrlo lošeg starta tima u ABA ligi - dve pobede i šest poraza.

"Velika je čast dobiti Olimpijin poziv, a još je veća čast biti deo tako velike organizacije. U predstojećem periodu imamo mnogo ciljeva. Naravno, najveća ambicija je da se podignemo sa začelja tabela takmičenja u kojima učestvujemo. U ovom trenutku smo u donjem delu ABA lige i FIBA Lige šampiona i želimo da igramo što je bolje moguće u oba takmičenja", rekao je Nikitović na promociji.

"Fokus će nam biti na našoj poziciji u ABA ligi, jer ćemo se suočiti sa timovima iz donjeg dela tabele, a posle utakmice protiv FMP-a imaćemo pauzu zbog utakmica reprezentacije, kada ćemo pokušati da više radimo sa igračima i da ih naviknemo na novi sistem igre, za koji se nadam da će doneti pozitivan rezultat", dodao je Nikitović, koji je pored Zvezde vodio i reprezentaciju Bahreina.

Ugovor Nikitovića i Olimpije važi do kraja sezone 2018/19.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи