Tomić: Na pobedu u Andori, ne gledamo koš razliku

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Andoru gde će pokušati da prekinu mini seriju od dva poraza u Evrokupu i trijumfom naprave veliki korak prema plasmanu u drugu fazu.

"Posle poraza od Monaka kod kuće prva dobra reakcija je bila protiv Mornara. Pobeda nam dosta značila za samopouzdanje. Sad imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan, a karakter ekipe se gradi na strani, ne kod kuće. Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza i mi moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili. Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda'''', istakao je Tomić za klupski sajt.

Kratku analizu rivala i viđenje naredne utakmice imao je i Ognjen Dobrić.

''Andora je tim koji igra na energiju, dobro igraju kod kuće i sigurno će biti neizvestan meč. Mi ćemo probati da uradimo ono što smo planirali i nadamo se da će to biti dovoljno za pobedu. Trijumf bi dosta značio jer sledecu utakmicu u Evrokupu igramo kod kuće i to će nam biti dovoljno za prolaz dalje ukoliko pobedimo'', istakao je Dobrić.

Utakmica 8. kola A grupe između Andore i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво