Košarkaši Partizana gosti Budućnosti

Košarkaši Partizana gosti su Budućnosti u 8. kolu ABA lige. Meč treće i šeste ekipe na tabeli, koji se smarta derbijem kola, počinje u 19.00 u dvorani „Morača“.

Partizan u duel ulazi posle poraza od ruskog Zenita a očekuju ih i mečevi sa Valensijom i Crvenom zvezdom. Trener Andrea Trinkijeri je pre meča istakao da gaji umeren optimizam uprkos tome što se njegov tim smatra autsajderom u ovim mečevima.

„Ovde je svaki dan derbi za vas. Ovo je drugi korak teške serije i ako vam kažem da smo autsajderi, neko bi rekao da ne verujem u svoju ekipu. Kad kažem "autsajderi", mislim da u ove četiri utakmice nismo favoriti. Mada, verujem u tim. Imamo potencijala, svakog dana napredujemo, nešto naučimo, nećemo svakog dana biti bolji, ali ćemo biti bolji na kraju.", rekao je Trinkijeri.

Na drugoj strani Budućnost kao domaćin u ovaj duel ulazi sa mnogo samopouzdanja, zbog prve zabeležene pobede u Evroligi protiv Baskonije i rekorda od čak 21 postignute trojke.

Duel Budućnosti i Partizana, koji se smarta derbijem 8. kola, počinje u 19.00 u dvorani „Morača".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво