Partizan gostuje kod Zenita u Sankt Peterburgu

Košarkaši Partizana gostuju kod ekipe Zenita u meču sedmog kola Evrokupa. Utakmica u Sankt Peterburgu igra se od 18 časova.

Crno-beli su u Beogradu, u prvom susretu ova dva tima, savladali Zenit rezultatom 89:82.

Ekipa Partizana nalazi se na petom mestu Grupe C sa dve pobede i četiri poraza, dok je Zenit treći sa skorom 3-3.

"Ekipa Zenita ima mnogo talenata, moramo da biramo najbolji pristup, fizički i mentalni, kao i da ih držimo u odbrani. Moramo bolje da se zagrađujemo, krećemo i igramo homogenije. Na utakmici sa Zenitom u Beogradu podrška navijača je kompletno promenila ritam igre. Ovog puta moraćemo sami da se izborimo. Idemo korak po korak", poručio je strateg crno-belih Andrea Trinkijeri.

Rade Zagorac zbog povrede nosa nije otputovao u Sankt Peterburg jer je na poslednjem treningu pred odlazak u Rusiju doživeo povredu posle duela sa Gagićem i očekuje ga operacija.

Utakmica između Zenita i Partizana igra se u Sankt Peterburgu od 18 sati.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво