Dobra partija Jokića u porazu Denvera od Hjustona

Košarkaši Denvera, uz dabl-dabl Nikole Jokića, doživeli su četvrti poraz u nizu, pošto su na svom terenu izgubili od Hjustona sa 109:99. Golden Stejt pobedio Atlantu sa 110:103, Klivlend protiv Šarlota (113:89) prekinuo seriju od pet poraza.

Ekipu iz Hjustona do pobede su predvodili Klint Kapela sa 24 poena i Džejms Harden sa 22 poena uz 11 asistencija, dok je Kris Pol zabeležio 21 poen.

Najefikasniji u Denveru bio je Monte Moris sa 19, Geri Heris i Džamal Marej postigli su po 15 poena. Nikola Jokić bio je blizu tripl-dabl učinka pošto je za 32 minuta provedenih na parketu zabeležio 14 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Ekipi iz Kolorada ovo je peti poraz u sezoni, uz devet pobeda.

Sinoć su odigrane još dve utakmice, aktuelni šampion Golden Stejt savladao je Atlantu sa 110:103 zahvaljujući odličnoj partiji Kevina Durenta (29 poena), dok je Klivlend protiv Šarlota (113:89) prekinuo lošu seriju od pet poraza.

Rezultati:

Klivlend – Šarlot 113:89
Denver – Hjuston 99:109
Golden Stejt – Atlanta 110:103 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи