Nevolje u raju, svađa Durenta i Grina preti da ugrozi Ratnike

Poraz Voriorsa od Klipersa posle produžetka prethodne noći ostao je u senci sukoba između Kevina Durenta i Drejmonda Grina po isteku regularnog toka meča. Izvor I-Es-Pi-En-a preneo je da je svađa nastavljena i u svlačionici, ali da nije došlo do fizičkog sukoba.

Šampion NBA lige poražen je od Klipersa 121:16 posle produžetka, a sve je moglo da bude drugačije da je Drejmond Grin dodao loptu raspoloženom Durentu.

Ipak, Grin je odlučio da sam završi akciju. Izgubio je loptu, meč je otišao u produžetke, a Vorisorsi su zabeležili novi poraz.

Pre produžetka došlo je do verbalnog sukoba izmeđuz Grina i Durenta, koji je želeo sam da završi akciju svoje ekipe, s obzirom da je bio šuterski veoma raspoložen i meč završio sa 33 poena.

Prema izvoru I-Es-Pi-En-a, sukob dvojice košarkaša nastavljen je i u svlačionici iza zatvorenih vrata, a navodno je veći deo ekipe stao iza Durenta.

Niko iz kluba se nije oglašavao povodom ove situacije, koja preti da ugrozi timski duh u šampionskom timu, koji je prvi na Zapadu sa skorom od 11 pobeda i tri poraza.

Dodatni problem za menadžment Voriorsa je činjenica da Durent postaje slobodan agent na kraju sezone i da bi ovakve situacije mogle da nateraju veliku zvezdu da promeni sredinu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво