Bogdanović i Bjelica srušili Sparse, solidni Dončić, poraz Ratnika

Srpski košarkaši u Sakramento kingsima Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica odigrali su odličan meč protiv San Antonio sparsa, koji su savladali sa 104:99. Luka Dončić i Dalas su savladali Čikago, dok su Klipersi bili bolji od šampiona, ekipe Golden Stejta.

Bogdan Bogdanović odigrao je svoju prvu odličnu utakmicu po povratku nakon povrede kolena. Bogdan je na parketu proveo 24 minuta, ušavši sa klupe, za koja je upisao 22 poena i tri asistencije.

Nemanja Bjelica je kao starter proveo 26 minuta i postigao 11 poena uz šest skokova, sa procentom šuta iz igre od 80 odsto.

Kod Sakramenta u pobedi istakli su se još Foks sa 19 i Hild sa 14 poena.

U redovima Sparsa najefikasniji bili su Derozan sa 23 poena i Oldridž sa 14 poena i 18 skokova. 14 poena dodao je i Rudi Gej.

Sakramento nakon 14 odigranih mečeva ima skor od osam pobeda i šest poraza i nalazi se na osmoj poziciji, dok su Sparsi upisali peti poraz u 12 utakmica i nalaze se na petom mestu.

Los Anđeles klipersi su nakon produžetka savladali šampione ekipu Golden Stejt voriorsa sa 121:116.

Srpski košarkaši Miloš Teodosić i Boban Marjanović nisu ulazili u igru, a najefikasniji u pobedničkoj ekipi Klipersa bili su Vilijams sa 25 i Herel sa 23 poena, Aleksander je dodao 18, a Heris 17 poena.

U redovima Ratnika Durent je imao učinak od 33 poena, 11 skokova i deset asistencija, Klej Tompson postigao je 31 poen, dok je Igodala dodao 14. 

U ostalim rezultatima Luka Dončić je upisao 11 poena u pobedi Dalasa nad Čikagom 103:98, Vašington je savladao Orlando sa 117:109, Filadelfija bila bolja od Majamija 124:114, Pelikani od Toronta 126:110, Juta je trijumfovala nad Memfisom 96:88, Minesota nad Bruklinom 120:113, a pobedu su upisali i Oklahoma tanderi nad Finiks sansima rezultatom 118:101. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво