Novi poraz Denvera uz slabu igru Jokića

Denver je nastavio seriju poraza i u meču sa Milvokijem, koji ih je nadigrao (121:114) uz neobično slabu igru Nikole Jokića. Portland je u meču sa mnogo oscilacija pobedio Boston (100:94), a Lejkersi su, zahvaljujući Lebronu Džejmsu, savladali Atlantu (107:106) i došli do treće pobede zaredom.

U dramatičnom meču punom obrta, gostujuća ekipa je uspela da dobije završnicu meča i nanese treći uzastopni poraz Denveru.

Naš internacionalac Nikola Jokić bio je solidan samo do poslednje četvrtine utakmice, do kada je postigao 20 poena, uz po šest skokova i asistencija. Onda je u ključnom momentu duela zastao i nije postigao nijedan koš do kraja utakmice.

Centar Milvokija Bruk Lopez je bio najefikasniji sa 28 poena, a pratili su ga Adetokumbo sa 22 i Kris Midlton sa 21 poenom.

U poraženom timu Pol Milsap je bio najefikasniji sa 25 poena, osam skokova i šest asistencija.

Portland je uz mnogo oscilacija u igri uspeo da savlada Boston sa 100:94 na svom terenu.

Domaćini su u većem delu utakmice imali prednost, ali su gosti u nekoliko navrata uspevali da anuliraju prednost i čak zaprete preokretom.

Iako su i u poslednjoj četvrtini gosti izjednačili rezultat, Boston je uspeo da osigura pobedu trojkom El Faruka Aminua sa skoro deset metara za 100:94 tačno minut pre kraja i dođe do četvrte uzastopne pobede.

Lejkersi su nadigrali Atlantu sa 107:106 u poslednjim sekundama meča i to zahvaljujući zakucavanju Lebrona Džejmsa, koji je postao junak pobede.

Lebron je meč završio kao najefikasniji igrač sa 26 poena, sedam skokova i četiri asistencije, Kuzma je dodao 18, a Lens Stivenson i Kentavijus Koldvel Popu po 11 poena. Lonzo Bol je upisao osam poena, šest skokova i 11 asistencija.

Na drugoj strani, Torijan Prins je zabeležio 23 poena, Kent Bejzmor 21, a ruki Trej Jang 20, uz 12 asistencija.

Košarkaši Hjustona pobedili su Indijanu na svom terenu sa 115:103 uz sjajnu igru Džejmsa Hardena, a Orlando je neočekivano lako savladao Njujork u Medison skver gardenu sa 115:87.

Predvođen Džejmsom Hardenom, Hjuston je ubedljivo nadigrao Indijanu već u prvom poluvremenu, kada je obezbedio prednost veću od 20 poena, a potom je održavao razliku bez većih problema sve do kraja meča.

Predvodio ih je Džejms Harden, koji je utakmicu završio sa čak 40 poena, sedam skokova i po devet asistencija i izgubljenih lopti za 38 minuta. Kris Pol ga je pratio sa gotovo upola manjim učinkom od 26 poena uz po pet skokova i asistencija, dok je Klint Kapela imao 18 poena i sedam skokova.

U trećem porazu Indijane u poslednje četiri utakmice, Bojan Bogdanović je bio najefikasniji sa 20 poena uz po šest skokova i asistencija i tri ukradene lopte za 37 minuta. Viktor Oladipo je upisao 22 poena, 10 skokova i sedam asistencija, a Tadijus Jang i Daren Kolison po 13 poena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво