Dramatična pobeda Budućnosti u Baru

Košarkaši Budućnosti savladali su Mornar u Baru, rezultatom 99:94 (32:25, 30:18, 20:23, 17:29) u meču sedmog kola regionalnog takmičenja.

Gosti iz Podgorice su imali čak 16 poena prednosti pred početak poslednje četvrtine, ali su na kraju morali svim silama da čuvaju rezultat.

Pri rezultatu 96:92, Mornar je imao priliku da se potpuno vrati u meč, ali je Nemanja Vranješ promašio šut za tri poena.

Budućnost je predvodio Nemanja Gordić, koji je ubacio 21 poen, uz šest skokova i četiri asistencije. Klark je dodao 16 poena, a Ivanović 15.

Bobi Brun se sjajno predstavio domaćoj publici, pošto je na debiju u dresu Mornara postigao 25 poena uz devet asistencija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво