Ulm ubedljivo pobedio Zvezdu

Ulm – Crvena zvezda 95:80. Košarkaši Zvezde poraženi su od Ulma u Nemačkoj u meču šestog kola Grupe A Evrokupa. Narednog utorka crveno-beli dočekuju Monako u meču koji može odlučiti koja će od ove dve ekipe sa prvog mesta u nastavak takmičenja.

Crveno-beli nisu uspeli da pariraju domaćinu, koji je od samog starta napravio pritisak i nametnuo svoj stil igre. Zvezdi ništa nije polazilo za rukom, prednost domaćina konstantno je rasta. Nekoliko pokušaja naše ekipe da uhvati priključak Ulm je uspeo da odbije, i na kraju dođe do pobede.

Ekipa Crvene zvezde nije imala pravo rešenje u napadu, jedini raspoloženi u našoj ekipi bio je Ognjen Dobrić koji je postigao 21 poen, a dvocifren je još bio Perperoglu sa 10.

Ulm je do trijumfa predvodio Dvejn Evans sa 23 poena, koji je zabeležio i 11 skokova, Miler je dodao 20, a Grin 16.

Posle ovog kola crveno-beli su zadržali prvu poziciju na tabeli, pošto je i glavni rival za prvu poziciju Monako poražen na svom terenu od Breše sa 86:80. Ulm se drugom pobedom približio ekipama koje se bore za drugu fazu takmičenja.

Tok meča:

21.29 - Kraj utakmice. Ulm - Crvena zvezda 95:80. Zvezda je tri minuta pre kraja uspela da priđe na minus jedanaest, 85:74, ali to je bilo sve što je naša ekipa uspela da uradi na ovom meču. Do kraja susreta Ulm je povećao prednost za konačnih petnanje razlike.

20.55 - Kraj treće četvrtine. Ulm - Crvena zvezda 73:57. Domaćin je nastavio sa odličnom igro i odbio je sve pokušaje Zvezde da uhvati rezultatski priključak.

20.44 - Zvezda nešto bolja u trećem periodu, ipak Ulm uspeva da kontroliše rezultat i posle pet minuta vodi sa 61:45.

20.19 - Poluvreme. Ulm - Crvena zvezda 50:33. Domaćin je nastavio da povećava prednost, koja je iznosila i 11 poena, 35:24. Usledio je tajm-aut Zvezde. Posle pauze naši košarkaši su uspeli da naprave mini seriju od 5:0. Međutim, domaćin je nastavio u istom stilu i ponovo povećao na prednost na 13 razlike, 46:33. Na kraju perioda Ulm je došao do maksimalnih 17 razlike.

20.05 - Posle pet minuta igre u drugoj četvrtini Ulm je ponovo vratio osam poena prednosti i vodi sa 29:21.

19.54 - Kraj prve četvrtine. Ulm - Crvena zvezda 21:17. Ekipa Ulma bolje je ušla u meč. Pogađali su sa distance, a presingom uspeli da poremete organizaciju igre crveno-belih. Zvezda je u finišu koliko-toliko uspela da uđe u ritam i smanji prednost protivnika na četiri poena, a najveća prednost je iznosila osam razlike, 18:10.

19.40 - Nervozan početak meča, posle prvih pet minuta igre domaćin vodi sa 7:2.

19.30 - Počeo je meč u Nemačkoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво