Trinkijeri debitovao pobedom, Partizan prekinuo crni niz

Košarkaši Partizana savladali su kao gosti ekipu Mega Bemaksa 81:74 i prekinuli niz od šest uzastopnih poraza u svim takmičenjima. Andrea Trinkijeri debitovao pobedom na klupi crno-belih, Mega zabeležila prvi poraz u regionalnoj ligi.

Promena trenera donela je rezultata – Andrea Trinkijeri predvodio je Partizan do pobede u Sremskoj Mitrovici, Mega je savladana rezultatom 81:74.

Crno-beli su vodili tokom čitavog meča, već u prvoj četvrtini stekli su deset poena prednosti, što su uspeli da sačuvaju do samog kraja.

Mega je napala u nekoliko navrata, spuštala prednost rivala na pet poena, ali je Partizan svaki put odbijao napad i stigao do zaslužene pobede.

Mega je zabeležila prvi poraz u takmičenju i drži drugo mesto na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 5/1.

Partizan je prekinuo niz od tri poraza u regionu (šest u svim takmičenjima) i deli treće mesto na tabeli sa ekipom FMP-a (3/3).

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Vanja Marinković i Rade Zagorac sa po 17 poena, Džok Lendejl dodao je 13, a Bandža Si 12 poena.

U ekipi Mege fantastičan je bio Goga Bitadze sa 28 poena i 11 skokova, što je bilo nedovoljno za novi trijumf ekipe Dejana Milojevića.

U narednom kolu Partizan na svom terenu igra protiv Cibone, dok Mega gostuje ekipi Zadra.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи