Tomić: Oprezno protiv Breše, lakše bi bilo da imaju 3/0

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ističe da sa dozom opreza čeka gostovanje Breši u Evrokupu, iako italijanski predstanik ima sva tri poraza, za razliku od njegovog tima koji ima maksimalan skor u A grupi.

"Moramo da budemo potpuno spremni za ovu utamicu, očekuje nas tim koji igra vrlo agresivno na svom terenu, sa druge strane pokušavaju da igraju u tranziciji i kontranapade. Do sada nemaju nijednu pobedu u Evrokupu i meč sa Zvezdom je samo jedan dodatni motiv, što znači da moramo da budemo maksimalno oprezni", rekao je Tomić za klupski sajt.

Kako je naglasio, neophodno je da crveno-beli ceo meč odigraju na visokom nivou.

"Moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu svih 40 minuta, jer 35 neće biti dovoljno. Imaju dosta iskusnih dobrih igrača. Negde bi bilo lakše pripremiti ovu utakmicu da Breša ima skor 3-0. Ovako pritisak je na nama".

Košarkaš Dejan Davidovac dodaje da će Breša sigurno hteti da prekine negativan niz.

"Sa druge strane, mi želimo da nastavimo seriju pobeda i naš cilj se zna. Ekipa Breše preti kao tim, najviše u tranziciji, svi trče dobro i šutiraju, i to iz svih pozicija. Zato moramo da kontrolišemo ritam utakmice svih 40 minuta i to je neki osnovni i primarni cilj za ovaj meč", rekao je Davidovac.

Utakmica Breša - Crvena zvezda zakazana je za sutra od 20.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво