Doslovni klinč Lejkersa i Hjustona

Los Anđeles Lejkersi poraženi su na svom parketu od Hjustona sa 125:115, a meč je ostao u senci tuče Krisa Pola i Rodžona Ronda. Na četiri minuta do kraja utakmice Radžon Rondo, Kris Pol i Brendon Ingram su učestvovali u tuči i zaradili po isključenje.

Zanimljiva igra i neizvestan rezultat tokom cele utakmice pali su u senku u samom finišu utakmice.

Sve je počelo kada je Džejms Harden prošao do koša i pogodio za 109:108 u korist Hjustona, Ingram ga gurnuo i zaradio tehničku grešku, a onda je nastao haos u režiji Krisa Pola i Rodžona Ronda kojima su se pridružili i ostali igrači.

Obe strane imaju svoje verzije sukoba u kome je bilo svega i svačega – od pljuvanja, guranja prstiju u oči do klasičnog pesničenja, a sudije su na kraju iz igre isključile Radžona Ronda, Krisa Pola i Brendona Ingrama.

Hjuston je na kraju pobedio sa 124:115.

Harden je bio najefikasniji sa 36 poena, sedam skokova i pet asistencija, a Kris Pol je do isključenja postigao 28 poena uz deset asistencija.

Lebron Džejms je bio najbolji kod "Jezeraša" sa 24 poena i po pet skokova i asistencija, a pratio ga je Džaval Mekgi sa 16 poena. Još petorica igrača Lejkersa su imala dvocifren učinak, ali to nije bilo dovoljno za pobedu na debiju Džejmsa kod kuće u Los Anđelesu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво