Poraz Partizana u Novom Mestu

Košarkaši Partizana izgubili su u Novom Mestu od Krke 80:76, u utakmici četvrtog kola Jadranske lige. Vanja Marinković najefikasniji na meču sa 22 poena.

Košarkaši Krke i Partizana vodili su veliku borbu u dvorani "Leon Štukelj" u Novom Mestu, a na kraju su domaći imali više snage i koncentracije i odneli pobedu – 80:76.

Posle izjednačene prve četvrtine, Krka je pogodila nekoliko trojki na poluvreme otišla sa vođstvom 40:34.

Crno-beli su u trećoj četvrtini zaigrali mnogo agresivnije u odbrani, što je donelo rezultata, pa su u poslednju deonicu ušli sa minimalnom prednošću 51:50.

U poslednjoj četvrtini Krka se raspucala, nekoliko pogođenih trojki doneli su domaćoj ekipi i sedam poena prednosti. Ipak, Partizan se vratio u život, izborio neizvesnu završnicu, ali nije uspeo da dođe do pobede. 

Partizan je izuzetno loše šutirao za tri poena, a zanimljivo je da je Vanja Marinković bio najefikasniji na meču sa 22 postignuta poena, ali bez pogotka iza linije 6,75 metara.

najefikasniji u timu Krke bio je Lapornik sa 19 poena, Cinac je dodao 13, a Fifolt 12. U timu Partizana, 14 poena postigao je Pejdž, a Lendejl 12.

Partizanu je ovo bio drugi uzastopni poraz, posle dve početne pobede, dok Krka sada ima istovetan učinak – 2:2.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи