Mega pobedom nad Olimpijom drži lidersko mesto

Košarkaški tim Mega Bemaks savladala je na svom parketu ekipu ljubljanske Olimpije sa 81:77 u meču četvrtog kola ABA lige, čime je nastavila niz pobeda i zadržala lidersku poziciju na tabeli.

Najefikasniji u pobedi Mege u neizvesnom meču bili su Mišković sa 18 i Bitadze sa 17 poena, a po 11 su dodali Funfić i Mokoka.

Kod gostiju istakli su se Lapornik sa 19, Mesiček sa 15 i Sanon sa 14 poena.

Mega je upisala i četvrtu pobedu u isto toliko utakmica, zbog čega se nalazi na liderskoj poziciji na tabeli ABA lige.

Olimpija je upisala drugi poraz i trenutno je treća.

U ostalim mečevima četvrtog kola Partizan u subotu od 17.00 gostuje u Novom Mestu Krki, dok Crvena zvezda dočekuje Igokeu od 21.00 čas.

U nedelju od 19.00 časova derbi kola igraju Cedevita i Cibona, dok u ponedeljak od 18.00 FMP gostuje u "Morači" ekipi Budućnosti.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво