Zvezda pobedom nad Andorom zadržala maksimalan učinak

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i treću pobedu u Evrokupu pošto su Beogradu savladali špansku Andoru rezultatom 85:79 (16:17, 28:16, 16:25, 25:21). Zvezda u narednom kolu gostuje Breši.

Crveno-beli su nastavili seriju pobeda, posle trijumfa nad Ulmom i Momakom u Francuskoj, i u trećem meču savladana je ekipa koja je predstavljala jedno od najprijatnijih iznenađenja ACB Lige.

Zvezdu su do pobede predvodili Džo Regland sa 24 poena i osam asistencija i Muhamed Faje sa 18 poena i 11 skokova. Majkl Odžo je posigao 10, Cibes osam a Beron i Dobrić po sedam poena.

U redovima ekipi Andore istakao se David Jelinek sa 18 poena, dok je Šejn Vitington ubacio 13.

U četvrtom kolu Evrokupa, Zvezda će 24. oktobra gostovati u Breši.

Ekipa Zvezde takođe i u regionalnoj ligi ima maksimalan učinak od tri pobede.

Tok meča:

20.57 - Kraj meča, Crvena zvezda - Andora 85:79. Na karju meča viđena je pomalo haotična igra oba tima, ali su crvneo-beli uspeli da sačuvaju prednost i dođu do nove pobede u Evrukupu. Najefikasniji u Zvezdi bio je Džo Regland sa 24 poena, dok je Muhamed Faje upisao 18.

20.25 - Kraj treće deonice, minimalna prednost Zvezde 60:58. Gosti su odlično odigrali ovu četvrtinu koju su dobili 25:16.

20.05 - Džo Regland trojkom otvara treću četvrtinu za 47:33!

19.49 - Poluvreme, Crvena zvezda - Andora 44:33. Crveno-beli dobili su drugu deonicu 28:16 furioznom igrom u zadnjih dva minuta meča. Ulaskom Alekse Radanova, koji je postigao dve trojke, Zvezda je napravila seriju od 11-0! Najefikasniji u redovima crveno-belih je Džo Regland sa 13 poena, Faje je postigao 8, Dobrić 7 poena. Andoru predvodi David Jelinek sa 12 poena.

19.36 - Zvezda na krilima Reglanda ponovo prelazi u vođstvo 27:26 posle pet minuta igre u drugoj četvrtini. 

19.21 - Završena je prva deonica koju su gosti rešili u svoju korist 17:16. Najefikasniji u redovima Zvezde Faje i Cibes sa po šest postignutih poena.

19.08 - Odličan početak crveno-belih koji posle prvih pet minuta meča vode 10:4.

19.01 - Počeo je je meč u dvorani "Aleksandar Nikolić". Startna petorka za crveno-bele je Regland, Lazić, Bejron, Faje i Cirbes.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво