Jokić za RTS: Zadovoljan sam predsezonom

Vreme je za novu NBA sezonu i radujemo se unapred igri srpskih košarkaša. Bobi i Teo su u Klipersima, a Bogdanović i Bjelica u Sakramentu. Nikola Jokić je sa njegovim Denver Nagetsima gostovao u Čikagu i odmah posle utakmice sa njim je specijalno za RTS razgovarao Aleksandar Žigić.

Denver je savladao Čikago sa 98:93. Jokić je postigao 15 poena. Trener Majkl Meloun je istakao posle meča da je zadovoljan učinjenim u pripremnom periodu. Jokić je rekao da je zadovoljan predsezonom.

„Još se uigravamo, još je predsezona. Bila je ovo poslednja utakmica u pred sezoni, mislim da smo dobro odigrali. Treba tako i da počnemo sezonu. Sve pobede su bitne i one u novembru i one u aprilu", rekao je Jokić.

Na pitanje o treneru Kokoškovu, koji je preuzeo Finiks Sanse, Jokić je rekao:

„Drago mi je zbog Igora, pre svega zato što je toliko godina u NBA, trpeo je i radio i na kraju je dobio priliku da bude prvi trener ekipe", rekao je pored ostalog Nikola Jokić.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара