Lejkersi i drugi put bolji od Voriorsa, veoma solidni Jokić i Bjelica

NBA sezona počinje u noći između utorka i srede, a mnogi timovi odigrali su svoje poslednje predsezoneske utakmice. Nemanja Bjelica upisao je deset poena i osam skokova u porazu Sakramenta od Portlanda 119:115, dok je Nikola Jokić zabeležio učinak od 15 poena, sedam skokova i pet asistencija u pobedi Denvera nad Čikagom 98:93.

Jokić polako ulazi u formu pred start sezone, jer je sa 15 poena, sedam skokova i pet asistencija pomogao Denveru da pobedi Čikago 98:93 za 28 minuta provedenih na parketu.

Kod Nagetsa istakli su se još Geri Heris sa 18 i Džamal Marej sa 17, dok je kod domaćina Džabari Parker ubacio 19 poena.

Blizu dabl-dabl učinka bio je Bjelica u porazu Sakramenta u Portlandu 118:115 sa 10 pogodaka i devet skokova.

Bjelica je u Oregonu proveo 18 minuta, dok Bogdana Bogdanovića ponovo nije bilo zbog povrede.
Portland je do trijumfa vodio Si-Dže Mekolum sa 21 poenom.

Los Anđeles lejkersi su i drugi put slavili nad Golden Stejtom, ovoga puta sa 119:105 i to bez Džejmsa, Ronda i Ingrama u postavi. 

Adetokumbo je sa 32 poena, 12 skokova i deset asistencija vodio Milvoki do ubedljive pobede nad Minesotom rezultatom 143:121.

U ostalim susretima Luka Dončić je postigao 18 poena u porazu Dalasa od Šarlota, Hjuston je savladao Memfis, Majami bio bolji od Atlante, Bruklin slavio u derbiju protiv Njujorka, Sparsi su savladali Orlando, dok je Klivlend na svom parketu poražen od Detroita.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи