Budućnost porazom otvorila Evroligu, ubedljivi Olimpijakos i Fener

Podgorička Budućnost porazom je otvorila sezonu u Evroligi, pošto ih je u "Morači" nadigrao Armani rezultatom 82:71. Pobede u ostalim susretima zabeležili su Olimpijakos, Fenerbahče i Baskonija.

Najefikasniji u pobedi Armanija nad Budućnosti bio je Nemanja Nedović sa učinkom od 14 poena, pet skokova i pet asistencija, a pomoć je imao u 15 poena Micova, 13 Džejmsa i 12 Kuzminskasa.

U redovima Budućnosti Erl Klark postigao je 22 poena, 12 je dodao Džekson, dok su po 11 upisali Omić i Ivanović.

Olimpijakos je ubedljivo savladao ekipu Himkija u gostima sa 87:66.

Crveno-bele su do pobede predvodili Lidaj sa 14, Vezenkov sa 13 i Sterelnijeks i Printezis sa po 11 poena. Srpski centar Nikola Milutinov postigao je devet poena uz devet uhvaćenih lopti.

Najzapaženiji u redovima Himkija bio je Šved sa 34 poena, 13 je dodao Gil.

Baskonija je u gostima bila bolja od Žalgirisa rezultatom 87:79.

Najefikasniji u timu iz Španije bili su Grejndžer sa 15 i Šilds sa 14 poena, dok su se u Žalgirisu istakli Volters sa 19 i Milaknis sa 12 poena.

Fenerbahče je na svom parketu ubedljivo savladao Gran Kanariju sa 97:72.

U pobedi tima Željka Obradovića istakli su se Veseli sa 19, Kalinić sa 16 i Datome i Lovernj sa po 12 postignutih poena. Marko Gudurić postigao je osam poena.

Kod Gran Kanarije 13 poena postigao je Evans, Pašečniks je dodao 12. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво