Tomić: Ovakve utakmice grade karakter; Regland: Najvažnija je pobeda

Trener Crvene zvezde Milan Tomić čestitao je svojim igračima nakon pobede nad Monakom u gostima dodavši da su tehnički problemi dosta uticali na meč. Igrač odluke Džo Regland izjavio je da je uprkos "ružnoj utakmici, najbitnija pobeda".

''Mislim da je bila jedan izrazito teška utakmica i čestitao bih mojim igračima na pobedi. Bilo je dosta prekida za zapisničkim stolom od početka utakmice, u trećoj četvrtini su uspeli da poprave te probleme sa kablovima pa smo bar 20 minuta mogli da odigramo u kontinuitetu u normalnim uslovima", izjavio je Tomić nakon meča.

"Čestitao bih ekipi i na povratku iz minusa od deset razlike. Odigrali smo možda ne toliko kvalitetno, ali kao tim i ostvarili veoma bitnu pobedu. Posle ovakvih utakmica stvara se karakter ekipe za nastavak sezone'', dodao je trener Zvezde.

Strelac pet najbitnijih poena na utakmici, Amerikanac Džo Regland, izjavio je da uprkos velikom broju promašaja, ono što je najbitnije jeste pobeda.

''Utakmica je bila ružna za obe ekipe. Bilo je mnogo promašenih šuteva iz lakih pozicija i sa jedne i sa druge strane, ali znate, to je sve deo igre. Dani kao što je ovaj se dešavaju u košarci i samo treba da nastavite dalje. Za nas je najvažnije da smo pobedili'', izjavio je Regland.

Zvezda je slavila rezultatom 66:63 i upisala drugu pobedu iz isto toliko odigranih utakmica u Evrokupu. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара