Tomić: Ovakve utakmice grade karakter; Regland: Najvažnija je pobeda

Trener Crvene zvezde Milan Tomić čestitao je svojim igračima nakon pobede nad Monakom u gostima dodavši da su tehnički problemi dosta uticali na meč. Igrač odluke Džo Regland izjavio je da je uprkos "ružnoj utakmici, najbitnija pobeda".

''Mislim da je bila jedan izrazito teška utakmica i čestitao bih mojim igračima na pobedi. Bilo je dosta prekida za zapisničkim stolom od početka utakmice, u trećoj četvrtini su uspeli da poprave te probleme sa kablovima pa smo bar 20 minuta mogli da odigramo u kontinuitetu u normalnim uslovima", izjavio je Tomić nakon meča.

"Čestitao bih ekipi i na povratku iz minusa od deset razlike. Odigrali smo možda ne toliko kvalitetno, ali kao tim i ostvarili veoma bitnu pobedu. Posle ovakvih utakmica stvara se karakter ekipe za nastavak sezone'', dodao je trener Zvezde.

Strelac pet najbitnijih poena na utakmici, Amerikanac Džo Regland, izjavio je da uprkos velikom broju promašaja, ono što je najbitnije jeste pobeda.

''Utakmica je bila ružna za obe ekipe. Bilo je mnogo promašenih šuteva iz lakih pozicija i sa jedne i sa druge strane, ali znate, to je sve deo igre. Dani kao što je ovaj se dešavaju u košarci i samo treba da nastavite dalje. Za nas je najvažnije da smo pobedili'', izjavio je Regland.

Zvezda je slavila rezultatom 66:63 i upisala drugu pobedu iz isto toliko odigranih utakmica u Evrokupu. 

broj komentara 0 pošalji komentar