Partizan savladao Olimpiju na krilima Radeta Zagorca

Košarkaši Partizana savladali su u Beogradu ekipu Olimpije 82:79, u utakmici drugog kola regionalne lige. Rade Zagorac najefikasniji u ekipi crno-belih sa 26 poena.

Posle pobede nad Cedevitom u Zagrebu, košarkaši Partizana zabeležili su i drugi trijumf na startu Jadranske lige, a u Beogadu je savladana ekipa Olimpije 82:79.

U prepunoj dvorani "Aleksandar Nikolić", Partizan i Olimpija odigrali su izjednačen meč, koji su crno-beli rešili u svoju korist u samom finišu, pre svega zahvaljujući dobroj odbrani.

Gosti iz Ljubljane ušli su u poslednjih minut i po sa prednošću od "pola koša", ali dve dobre odbrane domaćih i trojke Pejdža i koš uz faul Zagorca, na drugoj strani, donele su Partizanu "vetar u leđa".

Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima, pošto su gosti na 13 sekundi do kraja trojkom Mesičeka stigli do minus tri. Ipak, crno-beli u penal-završnici nisu dozvolili iznenađenje i stigli su do novog trijumfa.

Zagorac je meč završio sa 26 postignutih poena, Markus Pejdž dodao je 13, a Vanja Marinković 12 poena za Partizan, dok je u poraženoj ekipi odličan bio Jan Špan sa 24 poena.

Partizan je zabeležio i drugi trijumf u ligi i deli prvo mesto na tabeli zajedno sa ekipom Mege, koja je nešto ranije ubedljivo savladala ekipu FMP-a 89:61.

Naredni meč ekipa Partizana igra u baru protiv Mornara.

U prvom meču drugog kola, Cedevita je kao gost savladala ekipu Zadra 95:85.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво