Prva pobeda Lejkersa u pripremnom periodu, Indijana nadigrala Hjuston

Protekle noći u NBA predsezone su dve utakmuce u kojima su LA Lejkersi nadigrali Sakramento sa 128:123, a Indijana je savladala Hjuston sa 110:100. U Lejkersima blistao Brendon Ingram sa 31 poenom, a naši internacionalci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica zbog oporavka od povreda nisu bili na parketu.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Sakramenta odigrali su uzbudljiv meč sa dramatičnom završnicom u kojoj su Lejkersi došli do prve pobede u pripremnom periodu.

Tim je predvodio Brendon Ingram sa 31 poenom, 9 skokova i 3 asistencije, a ratili su ga Kuzma sa 17 poena, 6 skokova i 3 asistencije i Lebron Džejms koji je igrao 17 minuta u prvom poluvremenu i za to vreme postigao 18 poena uz 3 skoka i 4 asistencije.

Na strani Kingsa najbolji su bili Marvin Begli sa 19 poena uz 10 skokova i D‘Eron Foks kojije za 18 minuta postigao 18 poena uz 5 asistencija.

Naši internacionalci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica zbog oporavka od povreda nisu bili na parketu. Bogdan Bogdanović oporavlja se od operacije kolena i propustiće verovatno prve dve-tri nedelje sezone, a Nemanja Bjelica takođe nije igrao zbog bola u kolenu.

U drugom meču Indijana je savladala Hjuston sa 110:100 najviše zahvaljujući Viktoru Oladipou koji je meč završio sa 24 poena , 4 skoka i 2 asistencije.

Kori Džozef dodao je 14 poena, Ti-Džej Lif i Samer upisali su po 13, Majls Tarner imao je 11 poena i 5 skokova, a Bojan Bogdanović je dodao 11 poena i po 3 skoka i asistencije.

Na drugoj strani Džejms Harden je na terenu proveo 30 minuta uz 17 poena, 5 skokova i 10 asistencija, Karmelo Entoni je ubacio je 16 poena, Karter-Vilijams 15, Gordon i Džejms Enis po 12, dok je Kris Pol zabeležio 6 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

Nova NBA sezona počinje 16. oktobra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се