Rebić potpisao za Mornar iz Bara

Srpski košarkaš Nikola Rebić potpisao je ugovor sa ABA ligašem Mornarom iz Bara, potvrdio je na Tviteru njegov menadžer Miško Ražnatović. Nikola Rebić, nekada jedan od najperspektivnijih mladih srpskih košarkaša, prošlu polusezonu proveo je u španskom Bilbaou, u koji je stigao u februaru ove godine iz Mega Leksa.

Ovaj 23-godišnji plejmejker karijeru je započeo u Radničkom FMP, da bi samo nakone jedne sezone prešao u Crvenu zvezdu, gde je proveo tri godine kada je trener bio Dejan Radonjić, ali nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu.

Rebić je najveći uspeh u karijeri do sada ostvario sa reprezentacijom Srbije do 20 godina na Evropskom prvenstvu 2015. godine kada je došao do zlata, dok sa Crvenom zvezdom ima dve titule ABA lige, Košarkaške lige Srbije i Kupa Radivoja Koraća.

Tim iz Bara je već doveo nekoliko igrača među kojima se izdvajaju Vinston Šepard, Kadin Karington, Bronson Kenig i Andre Spajt, dok su klub napustili Brendis Reli Ros i Derek Nidam.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво