Srbija protiv Estonije, pobeda imperativ

Košarkaši Srbije dočekuju od 20.15 selekciju Estonije u meču kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a i RTS Planeti, a tekstualni na našem sajtu.

"Orlovi" su u prethodnom meču kvalifikacija doživeli poraz na Kritu od Grčke rezultatom 70:63 i tako sebi otežali put do košarkaškog Mundijala.

Ipak, vremena za ispravke ima i meč sa poslednjeplasiranim Estoncima je idealna prilika za povratak na pobednički kolosek.

Selektor Đorđević toga je svestan, ali poziva i na oprez.

"Utakmica protiv Estonije je jako bitna. Ne smemo da napravimo pogrešan korak. Nadam se da ćemo imati podršku publike. Nemamo mnogo informacija, ali smo spremni. Moramo da gledamo u svoj tanjir i poboljšamo igru ako hoćemo da dođemo do željene pobede", izjavio je Đorđević. 

Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu grupe L sa skorom 4-3, iza Nemačke i Grčke koje imaju po 7-0, a ispred Gruzije i Izraela (3-4), i već pomenute Estonije s 2-5.

Meč u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u 20.15, uz prenos na RTS 1 i RTS Planeta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво