Đinobili ozbiljno razmišlja o penziji

Poznati argentinski košarkaš i član NBA ligaša San Antonija Manu Đinobili razmatra da završi karijeru u 41. godini, prenosi I-Es-Pi-En.

Đinobiliju ugovor ističe na leto sledeće godine, do kada bi trebalo da zaradi 2,5 miliona evra, ali će obaviti razgovor sa trenerom Gregom Popovičem pre nego što donese odluku o budućnosti.

Prošle sezone je u proseku igrao 20 minuta po meču i beležio 9,8 poena.

Jedan od najboljih stranih košarkaša u NBA ligi ikada, čak 16 godina nosi dres Sparsa, koji su ga draftovali 1999. tek kao 57. pika druge runde.

Četiri puta je osvajao titule prvaka NBA lige, dva puta bio na Ol Staru, a ima i trofej Evrolige sa Virtusom iz Bolonje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара