Marjanović i Vučević kompletirali spisak učesnika kampa "Košarka bez granica"

Košarkaš LA Klipersa Boban Marjanović i član Orlanda Nikola Vučević kompletirtali su spisak učesnika kampa "Košarka bez granica Evropa 2018", koji sutra počinje u Beogradu.

Marjanović i Vučević pridružili su se Nemanji Bjelici (Sakramento), Bogdanu Bogdanoviću (Sakramento), Geriju Herisu (Denver), Nikoli Jokiću (Denver) i Frenku Kaminskom (Šarlot), kao i košarkašicama Ani Dabović (LA Sparks) i Sonji Petrović (Finiks Merkjuri), koje će takođe učestvovati na kampu, a svojevremeno su igrale u WNBA.

Na kampu će se pojaviti i čuveni trener San Antonija Greg Popovič, zatim generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac, njegov asistent Predrag Stojaković i mnogi drugi.

Kamp, koji se u Evropi organizuje po 17. put, okupiće 63 talentovanih devojčica i dečaka uzrasta do 17 godina iz 25 evropskih zemalja.

Marin Sedlaček (Filadelfija) i Patrik Hant (predsednik Svetske asocijacije košarkaških trenera) su direktori kampa, a na događaju u Beogradu učestvovaće i Dru Joder, kondicioni trener iz Golden Stejta. 

Evropski "Basketball Without Borders 2018" održava se u sportskoj hali u Žarkovu od 15. do 18. avgusta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи