Košarkaši Zvezde počeli pripreme, disciplinski postupak protiv Jankovića

Košarkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za novu, takmičarsku sezonu 2018–2019. okupljanjem i testovima u specijalističkoj ordinaciji "Vita maksima" u Beogradu. Stefan Janković, iako pod ugovorom, nije se pojavio na okupljanju i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

Crveno-beli će u Beogradu, gde imaju sve potrebne uslove, obaviti celokupne pripreme, do početka odigravanja serije prijateljskih utakmica.

Na prvoj prozivci novog trenera Milana Tomića, našli su se:

Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Baron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić.

Priključivanje Muhameda Fajea i Džoa Reglanda dogovoreno je za sredinu nedelje, kada će biti obavljeni neophodni medicinski pregledi i testiranja.

Igrač Nikola Jovanović, u dogovoru sa klubom i njegovom agencijom, a u cilju obezbeđenja što veće minutaže, biće ustupljen u sezoni 2018–2019. italijanskom košarkaškom klubu Trento, a nakon toga se vraća u Crvenu zvezdu. 

Stefan Janković, koji ima važeći ugovor sa klubom, nije se pojavio na prozivci i u skladu sa normativnim aktima kluba i ugovorom, sportski direktor kluba je pokrenuo disciplinski postupak.  

Stručni štab Crvene zvezde ove godine činiće Milan Tomić (prvi trener), Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović (pomoćnici), Aleksandar Lukman (kondicioni trener), Nebojša Ilić (sportski direktor i menadžer prvog tima), doktori Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.

Ekipa će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani ekipa će obaviti u sredu.

O terminima odigravanja prijateljskih utakmica i svim ostalim važnim informacijama vezanim za pripremni period prvog tima KK Crvena zvezda MTS, javnost će biti obaveštena blagovremeno.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 13. avg 2018, 16:12)
anonymous [neregistrovani]

нека га

Јанковић ионако није много доприносио игри Звезде.