Kentaki deklasirao Megu na Bahamima

Košarkaši Mega Bemaksa poraženi su rano jutros od američkog Univerziteta Kentaki 100:64, u okviru centralnog događaja na turneji En-Si-Ej-Ej ekipe na Bahamima.

Najefikasniji u redovima Mege bili su Kostja Mušidi sa 15 poena i Stefan Fundić sa 14 poena, dok se u ekipi prošlosezonskih finalista NCAA šampionata najviše istakao Pi-Džej Vašington sa 20 poena i 12 skokova.

Za Megu nije nastupio Nikola Mišković, koji je zadobio povredu zgloba na prethodnom meču sa San Lorencom, a krajem prvog poluvremena se povredio i Goga Bitadze i potom nije ulazio u igru.

"Meč sa Kentakijem je veliko iskustvo za nas. Imali smo problema na početku utakmice da se priviknemo na čvrstinu igre i En-Si-Ej-Ej pravila. Kao mlada ekipa koja trenira tek desetak dana pokazali smo neke slabosti u igri. Bilo je i momenata koji nisu bili loši, poput igre u završnici prvog poluvremena, kada smo uspostavili balans u igri, ali onda je došla povreda Bitadzea koja se nadovezala na izostanak Miškovića, takođe zbog povrede. Svakako ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom ni rezultatom, ali će sve ovo imati veliki značaj ukoliko na pravi način izvučemo pouke iz ovoga", rekao je trener Milojević posle meča.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво