Perperoglu: Zvezda zbog veličine kluba, Tomića, navijača

Trofejni grčki košarkaš Stratos Perperoglu izjavio je da je uzbuđen što će naredne sezone igrati za Crvenu zvezdu i poručio da jedva čeka početak sezone.

"Nikada se nisam bojao novih izazova, voleo sam da se nalazim u takvim situacijama. Zato jedva čekam da počnem da radim i treniram sa novim saigračima u dresu Crvene zvezde. Takođe, radujem se što ću sada na pravi način i malo bolje upoznati i grad Beograd", rekao je Perperoglu za klupski sajt.

On je istakao da je Zvezdu izabrao iz mnogo razloga.

"Razgovarao sam sa trenerom Milanom Tomićem, radili smo zajedno i imali smo odličnu komunikaciju još iz vremena kada smo bili zajedno u Olimpijakosu. Uz to, Crvena zvezda je klub sa velikom tradicijom, sa ogromnim brojem navijača, sve zajedno - biće vrlo uzbudljivo i interesantno igrati u dresu Crvene zvezde", poručio je Perperoglu.

Iskusni 33-godišnji bivši igrač Panatinaikosa, Olimpijakosa i Barselone tri puta je osvajao Evroligu - dva puta sa Panatinaikosom i jednom sa Olimpijakosom.

U dresu Grčke ima bronzu sa šampionata Evrope 2009. godine u Poljskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи