Nova pobeda košarkaša Srbije na turniru u Kini

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je i treću utakmicu na turniru u Kini i posle neizvesne završnice ostvarila pobedu nad Ukrajinom rezultatom 74:68 (20:11, 18:15, 20:17, 16:25).

Naš podmlađeni tim ponovo je igrao odličnu odbranu, uz prilično dobru taktičku preciznost odbrane i napada.

Tokom celog meča su izabranici trenera Jovice Antonića, koji na ovom turniru menja selektora Aleksandra Đorđevića, imali prednost, uglavnom i dvocifrenu, i do 15 poena razlike.

Međutim, u samom finišu Ukrajinci su uspeli da se približe na samo „minus dva" ali su naši igrači bili sigurniji u penal završnici i na kraju zasluženo slavili.

Posle turnira u Kinšanu, naš nacionalni tim će učestvovati na turniru u Meihoku, gde će rivali takođe biti reprezentacije Kine i Angole.

SRBIJA: Tejić , Pot 12 (5 sk), Stojanović 4, Ristić 12 (11 sk), Rebić, Brkić 7 (5 sk), Apić, Đoković 8, Pašajlić 4 (5 sk), Nenadić 8 (5 sk), Krstić 13 (8 sk), Huskić 6 (4 bl).

UKRAJINA: Krutus 2, Belikov 10, Anisimov 5, Prokopenko 10, Daviduk, Kozlov 2, Boarkin, Pustozvonov 12, Konate 4, Sandul 3, Kožemakin 7, Kobets 13.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво