Oklahoma menjala Mela za Šredera, Hjuston čeka zvezdu?

Karmelo Entoni napustiće Tandere, koji će zauzvrat dobiti Denisa Šredera. Očekuje se da Melo postane slobodan igrač, što željno iščekuju Hjuston rokitsi.

Oklahoma Siti i Atlanta dogovorili su trampu – Karmelo Entoni će na istok, dok će u suprotnom smeru nemački reprezentativac Denis Šreder, prenosi I-Es-Pi-En.

Ipak, Melo ne bi trebalo da se duže zadržava u Atlanti, pošto će najverovatnije raskinuti ugovor i postati slobodan igrač, kako bi potpisao za Hjuston rokitse.

Entoni je bio treći pik na draftu 2003. godine, iza Lebrona Džejmsa i Darka Miličića i mnogi su smatrali da će postai jedan od najboljih igrača u ligi.

Ipak, za 15 NBA sezona u Denveru, Njujorku i Oklahoma Sitiju nije uspeo da se okiti titulom šampiona, iako je čak 10 puta bio na Ol staru, a 2013. godine bio je najbolji strelac lige.

Očekuje se da Melo, uz Džejmsa Hardena i Krisa Pola, pokuša da napadne titulu sa Raketama, koji na prstenje čekaju od davne 1995. godine, kada su bili šampioni sa legendarnim Hakim Olajdžuvonom i Klajdom Drekslerom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво