Pavlović i Katanić za RTS: Iza ove medalje stoji mukotrpan rad

Na Evropskom prvenstvu, za košarkašice do 20 godina, Srbija je pre dva dana osvojila srebrnu medalju. Ova generacija igračica prva je posle 18 godina koja ponavlja uspeh devojaka koje su Srbiji donele postolja i u seniorskoj konkurenciji.

Mlada ženska reprezentacija ostvarila je veliki uspeh, osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Šopronu. Srbija je u finalu poražena od selekcije Španije sa 69:50.

"Iza ove medalje stoji stvarno mukotrpan rad i trening i građenje atmosfere i svega ostalog što je potrebno da bi se došlo do jednog vrhunskog rezultata", rekao je selektor Miloš Pavlović.

"Na kraju, kada se sve sabere i oduzme, ništa nije bilo teško jer se isplatilo i ova medalja je zaista došla nekako lepo i sve je leglo kako treba, izjavila je Ivana Katanić, kapiten košarkašica Srbije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво