Kovač: Neizvestan meč sa Turovom

Košarkaš Crvene zvezde Mirko Kovač ocenio je da crveno-bele u trećem kolu F grupe Evrokupa očekuje veoma neizvestan duel sa poljskim Turovom, timom koji u sastavu ima nekoliko kvalitetnih prvotimaca.

"Turov ove sezone igra u promenljivoj formi. Tokom prelaznog roka doveli su mnogo igrača i, praktično, to je sada potpuno novi tim", naveo je Kovač na konferenciji za novinare, uz napomenu da je poljski tim "nepredvidiv".

On je dodao da ekipu Turova, koju predvodi nekadašnji trener ljubljanske Olimpije, makedonski stručnjak Sašo Filipovski, karakteriše "veoma agresivna igra u odbrani".

"Verujem, ipak, da uz snažnu podršku vernih navijača sa tribina, sutra možemo da zabeležimo izuzetno značajnu pobedu", poručio Kovač.

Centar trofejnog kluba Vladimir Štimac istakao je da će biti jako teško voditi borbu pod obručima sa veoma snažnim košarkašima Turova.

"Njihovi centri su prave atlete, dobro se kreću i vrlo su opasni i u napadu i u odbrani, ali verujem da imamo snage da izađemo na kraj sa njima i trijumfujemo", zaključio je Štimac.

Ekipa Turova je skup internacionalaca, a poljski predstavnik u najmasovijem evropskom takmičenju ima u sastavu, čak, šest američkih košarkaša.

Duel između Crvene zvezde i Turova na programu je sutra od 19.30 časova u beogradskoj hali "Pionir". Oba tima nakon dva odigrana kola imaju po jednu pobedu i poraz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи