Denver želi u plej-of, Ajzea Tomas novi saigrač Nikole Jokića

Tim iz Kolorada doveo je, možda, veliko pojačanje za napad na plej-of NBA lige. Dosadašnji igrač Lejkersa Ajzea Tomas novi je član Denver Nagetsa i saigrač našeg Nikole Jokića.

Odlični plejmejker prošlu sezonu počeo je u Klivlendu, a završio u Lejkersima, a sada je pristao na veteranski minimum u Denveru. Tomas je prošlu sezonu kuburio sa povredom ali ukoliko je zdrav mogao bi da predstavlja veliko pojačanje za tim iz Kolorada.

Kako se navodi, Tomas je potpisao jednogodišnji ugovor vredan dva miliona dolara.

Nakon spektakularnih sezona u Bostonu, Tomas je trejdovan za Kajrija Irvinga i otišao je u Klivlend u kome se nije baš snašao pa je ponovo trejdovan u Lejkerse, tako da mu je Denver šansa da ponovo pokaže.

Nagetsi su takođe trejdovali krilne centre Farida i Artura, kako bi oslobodili mesto u seleri kepu pa se očekuje dovođenje još nekog igrača koji bio bio podrška prvoj zvezdi Denvera Nikoli Jokiću.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво