Šampion Evrope novi plej Partizana

Doskorašnji košarkaš Bamberga i osvajač zlatne medalje na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu u dresu Slovenije Aleksej Nikolić, od naredne sezone će igrati u crno-belom dresu sa brojem 77.

Aleksej Nikolić je novi plejmejker Partizana NIS. Dvadesettrogodišnji reprezentativac Slovenije i doskorašnji igrač Brose Bamberga, ovog popodneva je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Osvajač zlatne medalje na Evrobasketu 2017. godine karijeru je započeo u Zlatorogu iz Slovenije, da bi zatim igrao za Spars iz Sarajeva i nemački Bamberg gde je prošle godine u Bundesligi beležio u proseku 5,3 poena i 1,5 asistencija za 18,2 minuta.

U Evroligi, Aleksej je igrao na 29 utakmica uz učinak od 2,6 poena i 1,7 asistencija za prosečno 12,2 minuta na parketu.

Novi plejmejker Partizana NIS, rođen je 21. februara 1995. a u novoj sezoni će zadužiti crno-beli dres sa brojem 77.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи