I zvanično je zvanično: Lebron Džejms u Lejkersima

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms i zvanično je postao član Los Anđeles Lejkersa. Ugovor na četiri godine vredan 153 miliona dolara.

Grad anđela ima novog kralja, pošto je Lebron ili kako ga američki mediji sada nazivaju LAbron, stavio paraf na četvorogodišnji ugovor za "jezerašima".

On je u društvu svog agenta Riča Pola i generalnog menadžera Lejkersa Roba Pelinke ozvaničio ono što je dogovreno prošle nedelje.

Nedugo zatim Lejkersi su se oglasili na društvenim mrežama objavljujući sliku Džejmsa u žuto-ljubičastom dresu sa brojem 23.

Trostruki NBA šampion u Kaliforniju stiže nakon odlične sezone, u kojoj je beležio 27.5 poena, 8.6 skokova i 9.1 asistenciju po meču, dok je u plej-ofu je bio još produktivniji sa prosečnih 34 poena, 9.1 skokokom i 9 asistencija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи