Košarkaš Himkija poginuo u obračunu sa policijom

Tajler Hanikat, košarkaš ruskog Himkija, ubijen je u obračunu sa policijom u Los Anđelesu. Policija u tom gradu saopštila je da je ubijen bivši igrač NBA i univerziteta Ju-Si-El-Ej, javlja američka televizijska mreža Ej-Bi-Si.

Okolnosti ove tragedije nisu sasvim rasvetljene, ali se Hanikat zatvorio u kuću odakle je pucao na policiju.

Na mesto događaja ubrzo su stigli specijalci, koji su, takođe, otvorili vatru.

Pošto su ušli u kuću, policajci su pronašli mrtvog Hanikata, čija je majka nešto ranije rekla da se njen sin ponaša nasilnički.

Motivi zbog kojih je Hanikat pucao na policiju nisu razjašnjeni.

Tajler Hanikat je studirao na univerzitetu Ju-Si-El-Ej (UCLA), a na NBA draftu izabrali su ga Sakramento Kingsi. Nakon dve godine provedene u NBA i razvojoj ligi, prešao je u Evropu, gde je najbolje partije pružao u Efesu i Himkiju, gde je prošle sezone u proseku ubacivao 9,8 poena, uz dve asistencija i šest skokova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво