Iz Zvezde i Partizana u Olimpijakos

Francuski centar iz Crvene zvezde Matijas Lesor i američki plejmejker iz Partizana Najdžel Vilijams-Gos nalaze se na pragu prelaska u redove grčkog giganta Olimpijakosa.

Kako prenose grčki mediji, Olimpijakos u timu za narednu sezonu vidi igrače "večitih" rivala iz Beograda.

Trenutno je prelasku u Pirej bliži Gos, koji je prema informacijama vrlo blizu dogovora oko trogodišnjeg ugovora sa timom koji će naredne sezone sa klupe predvoditi Dejvid Blat.

Razvoj situacije oko američkog pleja prate i Baskonija i Žalgiris, ali je Olimpijakos najbliži potpisivanju. 

Situacija je nešto komplikovanija sa Lesorom, koji je odbio prvu ponudu dvogodišnjeg ugovora ali razgovori su i dalje u toku, sa solidnim izgledima da do dogovora ipak dođe.

Zvezda i Olimpijakos su navodno dogovorili obeštećenje u iznosu od 250.000 evra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи