Žestoka tuča Australijanaca i Filipinaca, igralo se pet na tri

Rezultat utakmice, tačnije pobeda Australije nad Filipinima u gostima od 89:53 ostaće u senci ogromne tuče koja je izbila u trećoj četvrtini, kada su u sukob bili umešani igrači i stručni štab obe ekipe. Ukupno 13 igrača isključeno je sa meča, zbog pesničenja, ali i bacanja stolica, a meč je nastavljen sa osmoricom igrača na terenu.

Tuča je izbila krajem treće četvrtine, kada je filipinski reprezentativac udario laktom u glavu Australijanca Krisa Gouldinga, nakon čega su se brojni igrači obe ekipe uključili u masovnu tuču.

Nakon velike pauze, sudije su isključile čak 13 igrača, devet Filipinaca i četiri Australijanca, pa je meč nastavljen sa osmoricom igrača na terenu.

Australija je u odnosu pet prema tri igrača uspela da ubedljivo pobedi sa 89:53 u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019.

Australija je upisala petu pobedu u šest utakmica i prvoplasirana je ekipa Grupe B Azijskih kvalifikacija, dok su Filipini treći sa četiri pobede i dva poraza.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво