Đorđević zadovoljan timom

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević zadovoljan prikazanom igrom i rezultatom u pobedi nad selekcijom Gruzije. Srbija je ubedljivo na gostovanju u Tbilisiju savladala selekciju Gruzije sa 87:50 u kvalifikacijama u Grupi G za Svetsko prvenstvo u Kini. Naredni meč "orlovi" igraju u ponedeljak u Novom Sadu protiv Nemačke.

Posle pobede selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević nije krio zadovoljstvo pokazanom igrom kojom je naš tim došao do ubedljive i važne pobede na gostovanju.

„Dobra timska igra... Ozbiljno odigrana utakmica od prvog do poslednjeg minuta, odlična odbrana i dobar pristup igri. Bez obzira na poteškoće koje smo imali, a nije ih bilo malo, momci su uradili sjajan posao, ne samo na ovoj utakmici, već svih ovih dana koliko smo zajedno.", rekao je selektor tima Srbije posle meča.

Selekciju Srbije u ponedeljak od 20 časova u Novom Sadu očekuje duel sa reprezentacijom Nemačke u poslednjem, šestom kolu, koji će odlučivati o plasmanu na prvo mesto u grupi. Taj meč je od posebne važnosti jer će se bodovi iz utakmica odigranim sa ekipama koje su takođe prošle dalje, preneti u drugu fazu kvalifikacija.

„Pribojavali smo se ovog meča, ali smo uradili odličan posao, jer ovo može da bude ključ za nastavak kvalifikacija pošto nam daje šansu da u drugu fazu uđemo sa dve pobede više u odnosu na Gruziju ako se kvalifikuje, što očekujem. Moramo što pre da zaboravimo ovaj duel, da se oporavimo i koncentrišemo na sledećeg rivala. Potrebno je da sa istom željom i odnosom kao večeras uđemo i u meč sa Nemačkom.", zaključio je selektor.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво