Razmena Klipersa za ostanak Teodosića

Los Anđeles klipersi poslali su Ostina Riversa u Vašington u zamenu za poljskog centra Marcina Gortata. Ova razmena praktično znači da će Miloš Teodosić ostati u Gradu anđela i naredne sezone.

Kako je preneo uticajni NBA insajder Edrijan Vojnarovski, Klipersi su poslali Ostina Riversa u Vašington u zamenu sa veterana Marcina Gortata.

Ovime Klipersi žele da naprave mesta za razvoj dva nedavno draftovana igrača, Šaja Gligeus-Aleksandera i Džeroma Robinsona.

Kako se navodi u tekstu I-Es-Pi-Ena, novajlijama će podršku pružati dva iskusna beka – srpski reprezentativac Miloš Teodosić i Patrik Beverli, koji je propustio veći deo prošle sezone zbog povrede.

Ova razmena izazvala je priličnu pažnju u Americi, prevashodno zato što je deo toga sin glavnog trenera tima Doka Riversa, koji pak jasno pokazuje pravac u kojem ta franšiza želi da ide pod rukovodstvom Lorensa Frenka. 

Podsetimo, Miloš Teodosić je nedavno iskoristio svoju opciju za narednu sezonu i ugovor sa Klipersima na još godinu dana koji će mu doneti 6,3 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара