Bogdanović: Sledeće sezone u NBA 10-15 pobeda više

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je da je zadovoljan prvom NBA sezonom u dresu Sakramenta u kojoj je izabrabn u drugu petorku "rukija" i za sledeću najavljuje 1015 pobeda više.

"Na početku je bilo "klimavo" dok nisam ušao u ritam, jer sam imao tešku prethodnu sezonu u Fenerbahčeu i nastup sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu. Naporno je kada se uđe u te utakmice, igra se dan za dan, ali sam se privikao. Ekipa je dosta mlada i talentovana, nema mnogo vremena za treninge pa uigravanje ide kroz utakmice. Cilj za sledeću je da imamo 10-15 pobeda više", rekao je Bogdanović novinarima na promociji njegovog kampa.

Drugo izdanje kampa Bogdan Bogdanović, za dečake i devojčice rođene 2002, 2003. i 2004. godine održaće se 23. i 24. juna na terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu.

"Izuzetna mi je čast da pokazem kako je biti profesionalni sportista bar za vikend. Organizacija je napredovala dosta. Ove godine smo ubacili novitete, da pokazemo grad, organizovaćemo plovidbu, odlazak u pozorište. Pozvaću svoje prijatlje iz reprezentacije da budu gosti, a biće i iznenađenja", poručio je Bogdanović.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво