Teodosić napušta Kliperse, vraća se u Evropu?

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić posle samo jedne sezone najverovatnije napušta Los Anđeles Kliperse, prenosi Sportando.

Klipersi planiraju da iskoriste opciju raskida saradnje sa Teodosićem pre 15. jula i plate mu 2,1 milion dolara, što je za 4,2 miliona manje nego što mu pripada u drugoj sezoni.

Teodosić je u prošloj sezoni zbog povrede stopala propustio čak 37 utakmica i Klipersi se boje da isto tako ne bude i u sledećoj, pa hoće mlađeg igrača na poziciji organizatora igre.

Srpski as zato razmatra povratak u Evropu, a postoji i veliki broj zainteresovanih klubova da ostane u najjačoj ligi sveta.

Teodosić je u debitanskoj godini u NBA ligi prosečno beležio 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova po meču.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи