Lenard napušta Sparse, želi u Los Anđeles?

Jedan od najtalentovanijih košarkaša NBA lige Kavaji Lenard želi da napusti San Antonio i karijeru nastavi u Los Anđelesu.

Kako prenosi I-Es-Pi-En, Lenard je nezadovoljan odnosom kluba prema njemu dok je bio povređen i želi da napusti klub i preseli se u Los Anđeles.

Lenard bi želeo u Lejkerse, što se nekako poklapa sa sve glasnijim nagoveštajima da u istom timu karijeru želi da završi Lebron Džejms.

Sparsi, s druge strane, nade polažu u Grega Popoviča, dugogodišnjeg trenera, koji bi trebalo da bude taj koji će Lenarda zadržati u Teksasu.

Lenarda očekuje produženje ugovora sa Sparsima ove sezone, petogodišnji ugovor na 219 miliona dolara, a mogao bi da postane slobodan agent u julu sledeće godine.

Očekuje nas vrelo leto u NBA ligi, očekuje se veliki broj spektakularnih transfera, a svi žele da znaju gde će Lebron nastaviti karijeru.

Uz "kralja Džejmsa" svaki tim postaje favorit za titulu, ali istovremeno i magnet za velike košarkaške zvezde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се