Marinković produžio ugovor sa Partizanom: Nije bilo dileme

Košarkaš Partizana Vanja Marinković potpisao je novi dvogodišnji ugovor i poručio da nije imao dilemu da će i u narednoj sezoni nositi dres matičnog kluba.

Marinkoviću su prethodne obaveze prema crno-belima istekle završetkom sezone, ali je odlučio da produži ugovor.

"Partizan i mene vezuje nešto mnogo veće od ugovora. Samim tim, neke dileme nije bilo. Veoma mi je drago što ostajem i ubeđen sam da će naredna sezona, i za klub i za mene, biti puno bolja od prethodne. Pripremićemo se najbolje što možemo i dati sve od sebe da u svim takmičenjima budemo na nivou koji se od Partizana očekuje", rekao je Marinković za klupski sajt.

Ovaj 21-godišnji šuter u prošloj sezoni ABA lige prosečno je postizao 11,3 poena, a u Evrokupu 12,5. Iako je još uvek mlad, sa prvim timom Partizana krenuće šestu sezonu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи