FMP i Zvezda odmeravaju snage u Železniku

Košarkaši FMP-a i Crvene zvezde u dvorani u Železniku igraju drugi meč finala Superlige Srbije.

Zvezda vodi sa 1:0 u seriji, nakon veoma dramatične završnice u dvorani "Aleksandar Nikolić" u kojoj su u poslednjim sekundama došli do pobede.

FMP je bio nadomak trijumfa, nakon što su imali i sedam poena prednosti u poslednjih pet i dva poena prednosti u poslednjem minutu, ali "panteri" nisu uspeli da zadaju konačan udarac Zvezdi pošto je Pot promašio polaganje u poslednjem sekundu meča.

Napad pre toga Džejms Feldin pogodio je trojku za vođstvo i ispostaviće se pobedu svoje ekipe. 

Šampion će biti ekipa koja prva ostvari tri pobede, Zvezda će pokušati da povede sa 2:0 čime bi napravila krupan korak ka četvrtoj uzastopnoj tituli, dok će FMP pokušati da na svom parketu izjednači seriju.

FMP i Zvezda igraju reprizu prošlogodišnjeg finala.

Susret u dvorani u Železniku počinje od 18.00 časova. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво